De bank voor een wereld in verandering

Ondernemer, onze experten staan klaar voor u

Oplossingen voor uw aanvullend pensioen

Koppel oplossingen aan elkaar, begin tijdig te sparen en vraag advies aan een expert. Zo bereidt u zich optimaal voor op uw pensioen.

Onze tips om een zaak op te starten

Staat u op het punt een eigen zaak te starten? Bij BNP Paribas Fortis helpen onze adviseurs uw project mee op weg.

Tips voor het kiezen van een betaaloplossing

Bent u een beginnende of al een gevestigde ondernemer en vraagt u zich af welke betaaloplossing u het beste aanbiedt? Onze expert in betaaloplossingen geeft een antwoord op uw vragen.

Optimaal beheer van uw cashflow

Uw bedrijf int en spendeert voortdurend kasmiddelen. Ontdek het advies van onze expert om het beheer van uw cashflow echt in handen te nemen.

Hoe schakelt u over naar nieuwe mobiliteit?

Uw professionele mobiliteit evolueert razendsnel. Elektrische, hybride en gedeelde voertuigen, zachte mobiliteit… De opties zijn talrijk en de inzet is groot. U wilt het beste voor de mobiliteit van uw activiteit. Onze expert kan u hierbij helpen.

Experttips voor uw digitale transformatie

Digitaal is de nieuwe norm. Het is belangrijk dat uw bedrijf online aanwezig en zichtbaar is zowel voor bestaande als potentiële klanten. Deze trend is tijdens de coronacrisis versneld en is zeker een blijver.

Tips om uw activiteit te verzekeren

Bij BNP Paribas Fortis bieden we u een compleet gamma verzekeringsoplossingen op maat om u en uw bedrijf te beschermen. Onze experte Laurence De Dobbelaere adviseert u en legt uit hoe u uw activiteit kunt beschermen.