De bank voor een wereld in verandering
4 min

Verwarming: wat is de beste keuze?

Bent u op zoek naar een verwarmingssysteem dat goed is voor het milieu én voor uw portemonnee? Misschien is een combinatie wel de beste oplossing. Onze samenvatting van verwarmingssystemen kan helpen bij uw keuze.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

Het milieu én mijn portemonnee Verwarming: kies ik voor gas, elektriciteit of mazout als ik wil zorgen voor het milieu én mijn portemonnee?

Uw verwarmingssysteem is niet nieuw meer. U wilt het vervangen om uw rekening te verlagen én om voor de planeet te zorgen. Dat kan! Maar welk systeem is het interessantste? Onze samenvatting helpt u bij uw keuze. Voor een optimaal resultaat kunt u de oplossingen ook combineren.

Uw verwarmingssysteem vervangen Uw verwarmingssysteem vervangen

Zoals u ziet, vervangt u uw verwarmingssysteem niet zomaar. U moet rekening houden met uw behoeften, het type huis waarin u woont, de grootte en de isolatie. Maakte u een keuze en wilt advies over de financiering van de werken? We bekijken samen de verschillende mogelijkheden. Zoals de lening op afbetaling voor renovatiewerken* waarmee u bijvoorbeeld uw keuken of badkamer verbouwt, of de lening op afbetaling voor energiebesparende werken* voor de financiering van isolatie, een verwarmingsketel, een warmtepomp, zonnepanelen … Leg ons dus zeker en vast uw project en uw plannen voor!

Weet u welk verwarmingssysteem het beste bij uw woning past?

En wilt u vandaag starten met uw project?

Renovatielening en Energielening: Kredietvorm: Lening op afbetaling. De bepalingen inzake consumentenkrediet uit hoofdstuk 1 van titel 4 van boek VII Wetboek Economisch Recht zijn van toepassing. Omvat alle energiezuinige werken in de woning, onder meer de aankoop en plaatsing van raamwerk en dubbele beglazing, verwarming en stookketels, isolatiematerialen, zonnepanelen, energieaudits, plus alle andere materialen en werkzaamheden bestemd voor energiebesparingen in de woning. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit NV, kredietgever, Warandeberg 8 Bus 3, B-1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE0445.781.316. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702.