De bank voor een wereld in verandering
3 min

De visie van deskundigen op de mobiliteit van morgen

Nieuwe mobiliteit, een nieuw businessmodel en nieuwe eisen van klanten en medewerkers. Anticiperen op de duurzaamheid begint vandaag. In deze video-interviews leggen drie experts uit hoe de nieuwe mobiliteit uw bedrijf verandert.

Drie deskundigen reflecteren over de duurzame economie van morgen. Ze vertellen u hoe ze de huidige evoluties en de gevolgen ervan voor bedrijven van morgen zien. Luister en kijk naar Jo Caudron, oprichter van Scopernia, Laurent Loncke, CEO van Arval, de grootste leasemaatschappij van België en Lies Eeckman, Managing Director van Polestar België.

Waarom zou u uw duurzame mobiliteit vandaag veranderen? Het is geen hype, duurzaamheid duurt voort.

(7 minuten)

De behoeften van de consument veranderen. De eisen van de nieuwe generatie (en die van de oudere) veranderen. De mobiliteit van gisteren is niet meer geschikt voor de maatschappij van morgen.

Zijn elektrische voertuigen morgen de regel? De elektrische auto als bedrijfswagen

(5 minuten)

Is het nodig om de sprong te wagen en in te zetten op de elektrische wagen voor bedrijven? En welke gevolgen heeft dat voor uw budget? Hoe zit het met de belastingheffingen? Wat zijn de voor- en nadelen?

Met de fiets naar het werk Wat als uw bedrijf kiest voor mobiliteit op twee wielen?

(6 minuten)

Zijn de dagen van de bedrijfswagen geteld? Wat willen uw medewerkers? Is de gewone of de elektrische fiets voldoende voor uw behoeften? En hoe financiert u dit steeds meer geavanceerde vervoermiddel?

Uw beroepsmobiliteit binnen tien jaar Functioneert uw bedrijf morgen zonder auto?

(5 minuten)

Het is moeilijk om precieze voorspellingen te doen, maar de trend is er: het aantal auto's vermindert. Er komen andere technologieën, het gedrag zal veranderen. De huidige gezondheidscrisis versnelt dit proces alleen maar.

Een smart city met een nieuwe mobiliteit De stad van morgen past zich aan uw behoeften

(8 minuten)

Een van de sleutels tot de nieuwe mobiliteit zit in het uitbouwen van de zogenaamde smart city – de slimme, intelligente stad. Waar gaat het om en hoe past het bedrijfsleven daarin? Welke uitdagingen moet u aangaan om van deze ontwikkelingen de vruchten te plukken?

Duurzame mobiliteit, ook in leasing