De bank voor een wereld in verandering

Yes, we zijn open!

Een sterke toekomst voor het historische Seefbier

De Antwerpse Brouw Compagnie gaat ook na de lockdown door met thuislevering én een positieve mindset.

Maison Fleurie laat creativiteit verder opbloeien

In lockdown pijlsnel omschakelen naar een coronaproof concept: dat is 'Mooi meegeplukt' van bloemist Maison Fleurie.

Zo blijft SKM dicht bij haar medewerkers én bij de klanten

Kledingzaak SKM bleef ook in quarantaine dicht bij haar klanten én medewerkers. Voor de her-opening werken zij met extra openingsdagen.

Bouwmarkt Stock Luyckx XL blijft doorzetten

Bouwmarkt Stock Luyckx XL uit Lommel over ondernemen tijdens corona-maatregelen: “Volle gas en gaan.”

Ateliers Jean Del’Cour neemt het op tegen Covid-19

Ateliers Jean Del’Cour zal de serologische tests van ZenTech klaarmaken, een grote uitdaging!

IJzersterk tegen het virus

Groep Gilo, waarvan de Ateliers Delmotte deel uitmaken, toont zich sterk en heeft vertrouwen in de toekomst.

Genieten van het leven met een goede wijn

Het 140 jaar-oude wijnhuis Grafé Lecocq kan rekenen op een trouw cliënteel over de generaties heen.

Kärcher Center Van Mol wil blijven groeien

Bij KC Van Mol draaide de webshop overuren. Een webshop waar ze vroeger niet in geloofden, is nu een vaste waarde.

Palais des Thés is er weer voor zijn trouwe klanten

Een thee met een delicaat parfum kan de oase aan rust bieden waar we dezer dagen naar op zoek zijn.

Culina Kookshop: ruimte voor persoonlijke service

Volgens de wet mogen er 35 mensen tegelijk winkelen, volgens Culina maar vijf. “Wij kiezen resoluut voor rust in de winkel.”

Risico spreiden: dé les uit lockdown van Euroquartz

Godfried Jacobs van Euroquartz blijft optimistisch. Diversifiëren en anticiperen: dat is zijn post-coronaplan.

Fietsen Vanneste na een pauze weer in het zadel

Fietsen Vanneste blijft positief na de lockdown. Dit is hun verhaal over stress, pauzeren en je herpakken in coronatijden.

Het geluk zit in de tuin en de tuincentra

Laurence en Joël herinnerden hun klanten tijdens de lockdown aan al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Biotechnologie in het algemeen belang

HeX Group gebruikt zijn creativiteit: ze testen maskers en ontwikkelen Covid-19-tests.

Pêle-Mêle zet door met zijn culturele recyclage

De lockdown vertaalde zich in nieuwe ideeën en een renovatie. De webshop is een blijver.

Ondernemen als corona ongenadig hard toeslaat

Paul Van Coillie van Schoenen Stapper en Tamaris schoenenwinkels is trots op steun van klanten en personeel.

Color Code waagt sprong met nieuwe winkel

Color Code stippelde een gloednieuwe winkelervaring uit, van paskamers tot winkeltraject.

Familie is goud waard

Zelfs de quarantaine temperde het enthousiasme van ijsverkoper Chez Marthe niet. Oma Marthe mag trots zijn!

Betaalbaar tijdens corona: da’s Gran Caffè San Martino

Tijdens de lockdown moest Italiaans eetcafé Gran Caffè San Martino in Genk dicht. Dus startten ze met betaalbare takeaway.

Hof van Beatrijs: van feestzaal naar restaurant

Door de coronamaatregelen mocht er in Hof Van Beatrijs geen evenement doorgaan. De oplossing? Restaurant worden!

Royaal en gastronomisch gevulde manden

Sang-Hoon Degeimbre, tweesterrenchef van L'air du temps: "Samen hebben we de toekomst in handen."

Groeien in lockdown: zij bewijzen dat het kan

Met de strenge coronamaatregelen en verplichte sluiting denken aan uitbreiding? De Gentse ondernemers achter Restaurant Patyntje deden het.

Succesvol springen naar takeaway – dat deed ViEr

Restaurant ViEr uit Kortrijk zat ondanks de coronamaatregelen niet stil. In de lockdown startten ze met takeaway.

Goosebumps Events: met veerkracht verder gaan

Ondanks de coronamaatregelen en een mogelijke tweede lockdown toont Michiel Vanderheyden zijn fighting spirit.

Een traiteurmenu met liefde gemaakt

La Tavola scheert hoge culinaire toppen en brengt het authentieke Italië naar Bergen.

Met de hele familie achter het fornuis

La Trattoria is synoniem met de onvervalste charme van de Italiaanse keuken. De lokroep van de terrasjes weerklinkt hier dan ook luider dan elders.

Met de glimlach

Dominique en Marie-Anne van Restaurant Entre Nous staan te popelen om hun goedlachse medewerkers en klanten opnieuw te verwelkomen in hun restaurant.

Angst is een slechte raadgever

Michel Debloos, de man achter Thai Café, stelt zich de juiste vragen voor een succesvolle heropening.

Het Leuvense Notre Dame mag eindelijk weer open!

Na een verplichte sluiting van drie maanden zonder takeaway opent brasserie Notre Dame uit Leuven opnieuw haar deuren.

Welzijn als absolute must op de werkvloer

De wil om te helpen is de kracht van vzw Le Coudmain. De stagiairs in opleiding tonen nog meer focus, inzet en enthousiasme nu ze terug van start mogen gaan.

Onverwachte solidariteit brengt troost

De solidaire webshop van de vzw Goods to Give wordt de noodzakelijke brug tussen bedrijven en sociale organisaties.

Iedereen aan het (moes)tuinieren met ROOF FOOD

ROOF FOOD uit Gent helpt sinds de lockdown mensen in heel België te beginnen met hun eigen (dak)moestuin.